Onze partners

Onze partners

CNSE werkt samen met kritisch geselecteerde partners om optimale service te kunnen bieden.

Samen met onze partners zorgen wij ervoor dat we onze klanten optimaal kunnen adviseren en de juiste ondersteuning kunnen bieden waar nodig. Hierdoor zijn we altijd vroeg op de hoogte van nieuwe mogelijkheden en de laatste technische ontwikkelingen die we kunnen benutten voor onze klanten.

Overzicht van een aantal van onze partners:


Microsoft is marktleider als het aankomt op software voor persoonlijk en zakelijk computergebruik. CNSE is Microsoft Gold partner en kan de producten van Microsoft optimaal inzetten
Van oudsher de beheerder van Nederlandse telefonie, nu bieden ze een breed pakket aan telecommunicatiediensten. KPN staat voor: persoonlijk, eenvoud en vertrouwen. Ze bieden de nieuwste producten en diensten aan van bewezen kwaliteit.
Al vele jaren hoort XS4ALL bij de beste internet providers van Nederland. Ze staan bekend om hun persoonlijke service en hun uitstekend beveiligde en stabiele internet. Uit testen van o.a. de Consumentenbond heeft XS4ALL steevast een heel laag storingsspercentage.
Via ons HP partnerschap leveren wij Servers, PC’s, Notebooks, Thin clients, Workstations, en Printers van HP. Apparatuur kan door gecertificeerde engineers ondersteunt en gerepareerd worden. Wij kopen hardware in voor een scherpe prijs en hebben alle kennis aan boord om deze te ondersteunen.
Ook Acer is een grote internationale leverancier van o.a. PC’s en Notebooks. Ze hebben innoverende duurzame producten, goede service en een scherpe prijs.
De hardware, software en diensten van Cisco worden ingezet om internetoplossingen te creëren die individuen, bedrijven en landen in staat stellen om hun productiviteit te verhogen, klanttevredenheid te vergroten en hun concurrentiepositie te versterken.
NETGEAR is een wereldwijde leverancier van technologisch geavanceerde producten voor netwerken. Wij passen de innovatieve netwerkoplossing van NETGEAR toe bij zowel thuis als midden- klein bedrijven.
Xerox staat bekent om hun multifunctionals en printer oplossingen. CNSE ondersteunt deze producten en levert ook de support.
Met de bekroonde apparaten van Lexmark zorgen wij voor een krachtig platform waarmee u de papieren en digitale wereld combineert zodat u overal en altijd over de juiste informatie beschikt. CNSE levert en ondersteund Lexmark producten en biedt ook de betrouwbare support.
Canon is al sinds de oprichting in 1937 een toonaangevend leverancier op het gebied van Digital Imaging en Informatie Technologie. CNSE levert en ondersteund Canon producten en biedt ook de betrouwbare support.
Zebra levert en ontwikkeld onder meer gespecialiseerde industriële barcode printers van hoge kwaliteit. CNSE levert en ondersteund Zebra producten en biedt ook de betrouwbare support.