Over ons

Over ons


CNSE is een jonge, dynamische onderneming op het gebied van kantoorautomatisering.

Wij zijn sinds 1999 actief op het gebied van kantoorautomatisering. Door de jaren heen en het continue investeren in kennis en nieuwe technieken beschikken we over veel inzicht en ervaring in het aanleggen en onderhouden van complete computernetwerken bij MKB en non-profit instellingen.

Wat kunnen wij voor u betekenen? Wij bieden klanten totaaloplossingen op het gebied van kantoorautomatisering: van consultancy tot uitvoering, hardware en software, en van implementatie tot systeem- en netwerkbeheer.

Ondernemingen, overheden en instellingen die zakendoen met CNSE beschikken over één aanspreekpunt en één eindverantwoordelijke partner voor alle ICT middelen.

Een partner waarop uw onderneming/organisatie kan rekenen, bij welk ICT vraagstuk of uitdaging (probleem) dan ook.

Het leveren, installeren en onderhouden van computersystemen en netwerkcomponenten van bekende merken zijn een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse activiteiten.

Onze Microsoft Systems Engineers zijn niet alleen thuis in de complete Windows productlijnen maar beschikken ook over alle kennis en expertise om mail, web en database servers van Microsoft volledig te installeren en te implementeren.
Hiernaast kunnen we ook diensten leveren betreffende het beheren van Open source (Linux) en Apple systemen.

Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor vragen en advies omtrent het beveiligen van uw computernetwerk.