Onze partners

Onze partners

CNSE werkt samen met kritisch geselecteerde partners om optimale service te kunnen bieden.

Samen met onze partners zorgen wij ervoor dat we onze klanten optimaal kunnen adviseren en de juiste ondersteuning kunnen bieden waar nodig. Hierdoor zijn we altijd vroeg op de hoogte van nieuwe mogelijkheden en de laatste technische ontwikkelingen die we kunnen benutten voor onze klanten.

Overzicht van een aantal van onze partners:


Microsoft is marktleider als het aankomt op software voor persoonlijk en zakelijk computergebruik. CNSE is Microsoft Gold partner en kan de producten van Microsoft optimaal inzetten.
Via ons HP partnerschap leveren wij servers, pc’s, notebooks, thin clients, workstations, en printers van HP. Apparatuur kan door gecertificeerde engineers ondersteunt en gerepareerd worden. Wij kopen hardware in voor een scherpe prijs en hebben alle kennis aan boord om deze te ondersteunen.
Ook Acer is een grote internationale leverancier van o.a. pc’s en notebooks. Ze hebben innoverende duurzame producten, goede service en een scherpe prijs.
Via ons DELL partnerschap leveren wij servers, pc’s, notebooks, thin clients en workstations. Wij kopen hardware in voor een scherpe prijs en hebben alle kennis aan boord om deze te ondersteunen.
Via ons Lenovo partnerschap leveren wij servers, pc’s, notebooks, thin clients en workstations. Wij kopen hardware in voor een scherpe prijs en hebben alle kennis aan boord om deze te ondersteunen.
De hardware, software en diensten van Cisco worden ingezet om internetoplossingen te creëren die individuen, bedrijven en landen in staat stellen om hun productiviteit te verhogen, klanttevredenheid te vergroten en hun concurrentiepositie te versterken.
NETGEAR is een wereldwijde leverancier van technologisch geavanceerde producten voor netwerken. Wij passen de innovatieve netwerkoplossingen van NETGEAR toe bij zowel thuis als midden- klein bedrijven.
Sharp bestaat al meer dan 100 jaar. Ze zijn o.a. bekent om hun multifunctionals en printer oplossingen. CNSE ondersteunt deze producten en levert ook de support.
Met de bekroonde apparaten van Lexmark zorgen wij voor een krachtig platform waarmee u de papieren en digitale wereld combineert zodat u overal en altijd over de juiste informatie beschikt. CNSE levert en ondersteunt Lexmark producten en biedt ook de support.
Canon is al sinds de oprichting in 1937 een toonaangevend leverancier op het gebied van digital imaging en informatietechnologie. CNSE levert en ondersteund Canon producten en biedt ook de support.
Zebra levert en ontwikkelt onder meer gespecialiseerde industriële barcode printers van hoge kwaliteit. CNSE levert en ondersteund Zebra producten en biedt ook de support.
CNSE is leverancier van de producten van Kaspersky Lab. Kaspersky biedt digitale beveiligingsoplossingen voor de enterprisemarkt, het MKB en consumenten en heeft een positie in de wereldwijde top vier van leveranciers van antivirussoftware.
Oplossingen van McAfee bieden complete virusbeveiliging en internet-security. McAfee heeft al een lange geschiedenis en is een van de pioniers in computer beveiliging geweest. Het bedrijf blijft zich door ontwikkelen op zowel de thuis gebruikers als de zakelijke markt. McAfee producten ondersteunen Windows, maar ook andere besturingssystemen en apparaten.
Symantec is wereldwijd toonaangevend als leverancier van beveiligings-, opslag- en systeembeheeroplossingen waarmee zowel bedrijven als particulieren hun informatie kunnen beveiligen en beheren. Hun software en services bieden complete en efficiënte bescherming tegen meer risico’s op meer verschillende punten, en zorgen voor de nodige betrouwbaarheid bij het gebruik en de opslag van gegevens.